Som motreaktion till Årets julklapp 2019 valde SweClockers att tillsammans med medlemmarna utse en egen, eller krasst vad det kanske borde blivit. En snackis som seglat upp på senare tid och blir allt vanligare är trådlösa hörlurar, som vi utan tvivel anser förtjänar titeln.

Jag har själv använt trådlösa hörlurar i flera år, men det är först rätt nyligen det blivit en snackis. Är det någon produkt omgivningen och familjen bett om köpråd kring under 2019 är det utan tvivel trådlösa hörlurar. Att det finns fler alternativ med varierande funktionalitet och design än någonsin tidigare i olika prisklasser gör att fler tar steget. – Jonas om SweClockers alternativa Årets julklapp 2019

Jonas och Emil intar studion för att prata just trådlösa hörlurar och underkategorin "true wireless", som Apple populariserade med första generationens Airpods. Vad skiljer kategorierna åt, hur ljudet, noise-cancelling, batteritiden, vilka kompromisser finns och mycket mer!

På slutet av videon har också Jonas en fråga till alla som har starka åsikter om ljud på forumet; i synnerhet i lägret "audiofiler". Hur gör ni när ni använder era hörlurar när ni är på språng?

Vilka hörlurar kör du i olika sammanhang? Dela med dig i kommentarerna!

Jonas packar upp Apple Airpods Pro