Apple

HomePodOS överraskar med ny produktreferens

Referens i koden hintar även om ny modell av HomePod

Betaversionen av HomePodOS har skickats ut och utvecklarna har hittat referenser till en ny HomePod. Eller åtminstone, inte HomePod eller HomePod mini.

Igår släpptes många av betaversionerna för Apples produkter efter företagets keynote på WWDC 2022. I vanlig ordning så kastar sig utvecklarna över de många koderna för operativsystemen och när det gäller HomePodOS så hittades en referens till en produkt som inte är en HomePod eller en HomePod mini.

9To5Mac hittade följande referens i koden: “AudioAccessory6,” där HomePod mini är “AudioAccessory5,” och originalhögtalaren HomePod heter “AudioAccessory1.”

Dock så går det inte att installera betaversionen HomePod Software 16 än varför konkreta nyheter inte släppts än. Installation ska enligt uppgift gå att göra först nästa månad.

Fler får tillgång till betaversionen

En nyhet är att betaversionen av HomePodOS är tillgänglig för publika betatestare vilket inte varit fallet tidigare. Då har enbart utvalda utvecklare fått tillgång till betaversionen vilket alltså nu förändrats via distributionskanalen “AppleSeed”.

Källa: 9To5Mac

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!