öppnas i ett nytt fönster
PRESSMEDDELANDEN 08 mars 2022

Apple och Major League Baseball visar Friday Night Baseball

Fans kan titta på de båda matcherna på fredagskvällar under säsongen, endast på Apple TV+
Grafik som presenterar Friday Night Baseball, ett nytt samarbete mellan Apple och MLB.
CUPERTINO, KALIFORNIEN Apple och Major League Baseball (MLB) presenterade idag Friday Night Baseball, en sändning med två matcher per vecka med direktsända programpunkter före och efter matcherna som visas exklusivt på Apple TV+ i åtta länder så snart den ordinarie säsongen börjar.
Förutom Friday Night Baseball kan fans i USA titta på MLB Big Inning, ett direktsänt program med höjdpunkter, intervjuer och analyser varje vardagskväll under den ordinarie säsongen. Baseballfans i USA och Kanada kommer dygnet runt att kunna titta på den nya livestreamen som visar repriser av MLB-matcher, nyheter, analyser, höjdpunkter, klassiska matcher och mycket mer samt ett fullt utbud av on-demand-program, till exempel höjdpunkter och originalprogram med MLB-tema.
Fans kommer att kunna se toppmatcher på fredagkvällar, fritt från lokala sändningsrestriktioner, på alla enheter där de kan titta på Apple TV+, inklusive Apple TV-appen på iPhone, iPad, Mac, Apple TV 4K och HD och på tv.apple.com/se, vissa smart-tv-apparater, spelkonsoler och digitalboxar. Friday Night Baseball kommer att visas på Apple TV+ och – under en begränsad tid – utan abonnemang.
”I likhet med alla baseballfans längtar vi nu efter att säsongen ska börja”, säger Peter Stern, Vice President of Services på Apple. ”Baseball har en särskild plats i många Apple-kunders hjärtan – inte bara i USA, utan även i många andra länder runt om i världen. Vi är stolta över att just Apple TV+ får visa så mycket fantastisk baseball under säsongen.”
”Apple är den perfekta partnern för att visa Friday Night Baseball för fans över hela världen”, säger Noah Garden, MLB:s Chief Revenue Officer. ”Efter milstolpar som lanseringen av At Bat samma dag som App Store såg dagens ljus 2008 till integreringen av Apple-teknik på baseballarenor i hela landet, så är detta solida nya matchpaket nästa logiska steg i vårt långa samarbete för att erbjuda våra fans innovativt innehåll av hög kvalitet. Med nationell tillgänglighet och internationell räckvidd erbjuder MLB på Apple TV+ en spännande ny plattform för fans som gör det möjligt för en större publik att lära känna sporten.”
Friday Night Baseball kommer att visas på Apple TV+ i USA, Kanada, Australien, Brasilien, Japan, Mexiko, Puerto Rico, Sydkorea och Storbritannien. Fler länder kommer att tillkomma i framtiden.
Apple och MLB kommer också att erbjuda kompletterade rapportering om ligan och lagen så att fansen enkelt kan följa ligan eller sina favoritlag i Apple News och se höjdpunkterna direkt i appen News.

Om Apple TV+

Apple TV+ är den första abonnemangstjänsten för video med enbart originalproduktioner, där många av dagens mest kreativa historieberättare medverkar. Tjänsten erbjuder ett prisbelönt och inspirerande utbud av serier, filmer och, inom kort, även sport – till att börja med i form av Friday Night Baseball. Abonnenter kan titta på innehåll från Apple TV+ Originals både online och offline, och när de vill i Apple TV-appen som finns förinstallerad på iPhone, iPad, Apple TV, iPod touch och Mac och som dessutom finns online på tv.apple.com/se. Apple TV-appen finns även på vissa smart-tv-apparater, däribland Samsung, LG, Panasonic, Sony, TCL och VIZIO, på Amazon Fire TV- och Roku-enheter, PlayStation- och Xbox-konsoler, Chromecast med Google TV samt digitalboxar såsom Sky Q, SK Broadband och Comcast Xfinity. Mer information finns på apple.com/se/apple-tv-app.
Dela artikeln

Media

  • Texten i den här artikeln

Presskontakter

Apples mediesupport

media.se@apple.com

08-703 30 48