Apple

Endast iPad duger på planet

Om du vill ha det nice
Detta inlägg innehåller reklam genom annonslänkar för C More, ViaPlay & Amazon Prime

Nu har planen börjat lyfta igen efter två år av lockdowns. Men nu precis som tidigare är det ju inte jätteroligt att sitta i en flygplansstol. Med en iPad ser vi till att resan delvis blir målet.

För att fördriva tiden på planet och på flygplatserna behöver vi tänka på tre saker. 1. En surfplatta. 2. Ett par hörlurar 3. Innehåll.

Surfplatta på planet

Trots att jag inte är iPad-användare till vardags vill jag mena att det är just en sådan som gör sig bäst i det här sammanhanget. Det finns överlägset flest tjänster och appar till Apples plattform när det kommer till surfplattor. Inom Android-världen kommer de inte ens i närheten. Vidare har iPad 12,9 en mycket trevlig skärm och storlek. Allt som allt riktigt nice.

Hörlurar på planet

Hörlurar med ANC, Active Noise Cancellation, är ett krav. Over-Ear är så mycket bättre än In-Ear och företrädesvis satsar du på AirPods Max. Då får du riktigt bra ljud samtidigt som du knappt hör flygplanets motorer. Dessutom byter du enkelt mellan din telefon och iPad. Vidare så får du också rumsligt ljud. Det måste upplevas. Även om du tittar åt ett annat håll så kommer du höra ljudet komma från iPadens riktning och du kommer nästan tro att du sitter i en hemmabio som ljuder över hela planet. Extra fräsigt blir det om materialet du tittar på stödjer Atmos. Detta är något som Netflix snart kommer att göra till iPad.

Något att titta på

Internet på flygplanet i all ära. Det är långsamt, om det ens fungerar. Därför är rekommendationen att du ser till att ladda hem alla filmer och serier du vill titta på direkt till plattan. ViaPlay, C More, Netflix, Amazon Prime Video med flera stödjer det i de flesta fall.

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!