öppnas i ett nytt fönster
UPDATE 04 oktober 2021

Apple Watch Series 7 finns att beställa från och med fredag den 8 oktober och att köpa från och med fredag den 15 oktober

Apple Watch Series 7 har en större och mer avancerad skärm, bättre slitstyrka, snabbare laddning, aluminiumboetter i nya färger och watchOS 8
Apple Watch Series 7 visas med armband i två olika färger.
Apple Watch Series 7, som har en större och mer avancerad skärm, finns att beställa från och med fredag den 8 oktober.
Apple meddelade idag att Apple Watch Series 7 med den största och mest avancerade Apple Watch-skärmen någonsin – och en omgjord Retina-skärm som alltid är på med betydligt större skärmyta och tunnare kanter – kommer att finnas att beställa från och med fredag den 8 oktober kl. 14.00 och att köpa i butik från och med fredag den 15 oktober.
Designen på Apple Watch Series 7 har förfinats med mjukare, mer rundade kanter. Skärmen har fått en unik, reflekterande kant som gör att urtavlor och appar i helskärmsläge smidigt smälter ihop med boettens böjda form. Apple Watch Series 7 är bara 1,7 mm tunn. Själva klockans storlek har ändrats minimalt samtidigt som skärmen har fått så mycket skärmyta som möjligt, tack vare de smalare kanterna. Apple Watch Series 7 har också ett användargränssnitt som har optimerats för den större skärmen, ett nytt QWERTY-tangentbord och två unika urtavlor, Kontur och Moduler duo, som har utformats särskilt för den nya enheten. Klockan har en batteritid som räcker hela dagen: 18 timmar på en laddning1. Det går dessutom 33 procent snabbare att ladda den.
Apple Watch Series 7 finns i storlekarna 41 mm och 45 mm. Den är dessutom vår tåligaste Apple Watch någonsin tack vare det ännu hållbarare skärmglaset. Det är den första Apple Watch-modellen som uppfyller kraven för IP6X när det gäller tålighet mot damm och kraven för WR50 när det gäller vattentålighet.2
Sidan av Apple Watch Series 7 visas.
Skärmen på Apple Watch Series 7 har fått en unik, reflekterande kant som gör att urtavlor och appar i helskärmsläge smidigt smälter ihop med boettens böjda form.
Apple Watch Series 7 presenterar fem nya, snygga finishar till aluminiumboetten, nämligen midnatt, stjärnglans, grön samt en ny blå och PRODUCT(RED). Det finns även armband i nya färger och stilar. Modeller i rostfritt stål finns i silver, grafit och rostfritt stål med guldfinish. Apple Watch Edition kan fås i titan och rymdsvart titan.
Apple Watch Nike och Apple Watch Hermès presenterar också nya exklusiva armband och urtavlor. Apple Watch SE och Apple Watch Series 3 finns även fortsättningsvis i befintliga färger.
Precis som tidigare Apple Watch-modeller erbjuder denna oumbärliga verktyg för hälsa och välmående. Den har bland annat en elektrisk hjärtsensor och EKG-app3 samt en sensor och app för att mäta syrenivån i blodet.4 Med watchOS 8 är det ännu enklare för kunder att hålla sig friska, aktiva och uppkopplade. Den har nämligen nya träningsformer, den nya appen Mindfulness, nyskapande hjälpmedelsfunktioner, mer åtkomst med Plånbok och fler möjligheter i appen Hem. Apparna Meddelanden och Bilder har också förbättrats.

Handla direkt med Apple

Nu är det enklare än någonsin att handla online på Apple Online Store eller i butik, tack vare en helt omgjord onlinebutik. Apple är det bästa stället att handla Apple-produkter på när en kund är på jakt efter anpassad support och råd från en Apple-specialist eller vill dra nytta av Apples smidiga alternativ för leverans och hämtning, gratis gravyr, specialerbjudanden från operatörer eller suveräna inbytesvärden.
När kunder handlar direkt från Apple ger Apple Watch Studio dem exklusiv möjlighet att välja den kombination av boett och armband som de föredrar för att skapa en look som är helt och hållet deras egen. Sololoopen och den flätade sololoopen finns endast hos Apple.
Priser och tillgänglighet
  • Kunder i Australien, Frankrike, Förenade Arabemiraten, Indien, Japan, Kanada, Kina, Mexiko, Ryssland, Storbritannien, Sydkorea, Tyskland, USA och fler än 50 andra länder och regioner kommer att kunna beställa Apple Watch Series 7 från och med fredag den 8 oktober kl. 14.00 och köpa i butik från och med fredag den 15 oktober.
  • Apple Watch Series 7 kostar från 4 495 SEK, Apple Watch SE från 3 195 SEK och Apple Watch Series 3 från 2 295 SEK.
  • Apple Watch Series 7 finns på apple.com/se/store och Apple Store-appen samt hos auktoriserade Apple-återförsäljare och vissa operatörer.
  • Kunder kan köpa en Apple Watch med Wi-Fi + Cellular direkt från apple.com/store Och med Apple Trade In kan kunder som köper en ny Apple Watch få ett tillgodohavande. Särskilda villkor gäller. Villkor och mer information finns på apple.com/se/shop/buy-watch/apple-watch.
Dela artikeln

Media

  • Texten i den här artikeln

  • Bilder i den här artikeln

  1. Batteritiden varierar beroende på användning. Snabbare laddning är inte tillgängligt i alla områden.
  2. Apple Watch Series 7 är klassificerad som vattentålig ner till 50 meter enligt ISO-standard 22810:2010. Det innebär att den går att använda vid aktiviteter på grunt vatten, till exempel simning i en bassäng eller i havet. Däremot bör Apple Watch Series 7 inte användas vid dykning, vattenskidåkning eller andra vattenaktiviteter som involverar höga hastigheter eller större djup.  Armband i rostfritt stål och läder är inte vattentåliga.
  3. EKG-appen är inte tillgänglig i alla områden.
  4. Mätvärdena i appen Syrenivå i blodet är inte avsedda för medicinskt bruk, vare sig vid självdiagnos eller i samråd med läkare. De är endast avsedda för träning och allmänt välbefinnande.

Presskontakter

Apples mediesupport

media.se@apple.com

08-703 30 48