öppnas i ett nytt fönster
UPDATE 16 september 2021

Apple erbjuder kunderna fler sätt att handla helt nya iPhone 13-modeller, iPad och iPad mini

iPad och iPad mini finns att beställa nu. iPhone 13-modellerna finns att förbeställa från den 17 september.
Från och med imorgon, fredagen den 17 september, kan kunder förbeställa Apples innovativa och eleganta iPhone 13-modeller och välja bland nya alternativ för hämtning, betalning och leverans direkt på Apple Store. Kunderna kan redan beställa kraftfulla nya iPad mini och nionde generationens iPad. Alla iPhone 13- och iPad-modeller kommer att finnas i butik och levereras till kunder från fredagen den 24 september.
Nu är det enklare än någonsin att handla online på Apple Online Store eller i butik, tack vare en helt omgjord onlinebutik. Apple är det bästa stället att handla Apple-produkter på när en kund är på jakt efter anpassad support och råd från en Apple-specialist eller vill dra nytta av Apples smidiga alternativ för leverans och hämtning, gratis gravyr, specialerbjudanden från operatörer eller suveräna inbytesvärden.

”Hej Siri, ställ in ett larm för förbeställningen av iPhone 13 imorgon klockan 14.”

Apple gör det enklare än någonsin för kunder att göra sig redo att förbeställa iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 och iPhone 13 mini. Från nu till kl. 06.00 imorgon bitti kan kunderna få ett försprång i sina förbeställningar genom att välja iPhone 13-modell, välja hur de vill betala och lämna produkten i kassen så att de bara behöver klicka en gång när förbeställningarna öppnar.

Förvandla den enhet du har till den enhet du vill ha med Apple Trade In

iPhone behåller sitt värde i många år och de nya inbytesvärdena är bättre än någonsin. Apple-specialister, både i butik och online, hjälper kunderna att välja rätt enhet och betalningsplan och aktiverar och ställer in nya produkter.
Apples inbytesprogram är snabbt och smidigt. I en Apple Store kan kunderna direkt få ett lägre pris på ett inköp eller ett Apple-presentkort som de kan använda närsomhelst. För personer som byter in produkter hemifrån skickar Apple ett förbetalt inbytespaket för att förpacka den gamla enheten. Om enheten inte omfattas av erbjudandet återvinner Apple den gratis som vanligt.

Ta hjälp från Apple för att handla

Kunder som vill ha hjälp att hitta den produkt som bäst passar dem kan få enskild support från Apple-specialister – och detta finns bara hos Apple. Vare sig kunderna handlar online eller i butik hittar Apple en medarbetare som kan ge kunden en personlig shoppingupplevelse och hjälp att ställa in nya enheter. SignTime erbjuder dessutom teckenspråkstolkning till kunder i butik och online.
När en kund köper sin nya iPhone eller iPad erbjuder Apple leverans samma eller nästa dag i många länder, samt smidig hämtning på en Apple Store.

Ta nästa steg med support från experter

Apples kompetenta team kan hjälpa med kunderna med allt de behöver. När en produkt har levererats eller är köpt i butik erbjuder Apple gratis onlinepass med experter där kunderna kan ställa frågor och få hjälp att få ut mesta möjliga av sina nya enheter.
För kunder som vill lära sig mer om sina nya produkter erbjuder Produktkoll-pass online från Today at Apple tips på hur man kan göra mer med iPhone, iPad och Mac med olika hårdvaru- och mjukvarufunktioner.
Hitta en butik eller handla online på apple.com/store.
Dela artikeln

Media

  • Texten i den här artikeln

  • Bilder i den här artikeln

Presskontakter

Apples mediesupport

media.se@apple.com

08-703 30 48