Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

ZAGG lanserar tangentbord med trackpad

Tycker du Apples Magic Keyboard är en aning dyrt så ger nu ZAGG dig ett bakbelyst tangentbord med trackpad för under 1500 kronor.

ZAGG lanserar nu ett tangentbord med trackpad och tillhörande skal. Tangentbordet går att plocka bort från skalet och med hjälp av magneterna kan vi också vinkla iPaden steglöst.

Tangentbordet är bakbelyst och här kan vi välja mellan hela 6 färger. Trackpaden är anpassad för iPadOS och kan läsa in Apples gester och med den aktiverad ger tangentbordet oss en batteritid på upp till tre månader. Med trackpaden avstängd räcker batteriet upp till ett år. Tangentbordet stängs också automatisk av när vi viker undan det.

Skalet ska skydda vår iPad ifrån fall på 2 meter och tangentbordet har också en magnetisk flik som ska göra att det inte öppnas vid ett fall. Vi får också hållare för vår penna.

Tangentbordet ansluter via blåtand och laddas via USB-C. Vi får också möjlighet att ansluta två enheter samtidigt.

En version för iPad 10,2 tum kommer i slutet av augusti med ett pris på 1390 kronor. En version för iPad Pro 11 tum och iPad Air (2020) släpps i september med en prislapp på 1490 kronor.

Via: ZAGG

Skriven av Dennis Klarin

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.