Recensioner

Nomads AirTagshållare håller måttet med råge

En läderdesign.

Vi har tidigare tittat på Nomads trådlös laddplattor och nu tar vi en närmare titt på deras tillbehör.

Nomad har en hel flotta av lädertillbehör och får anses som ett av företagen som levererar stilrena produkter till våra Appleprodukter.

När det kommer till AirTag dras de med en design som gör att tillbehören oftast få ett liknande utseende. Designen på AirTags är att den är helt rund och saknar möjlighet till att fästa en nyckelring i den.
Alla nyckelringar till AirTags som vi har testat sedan de lanserades har varit att nyckelringen adderat både en viss vikt men också tagit bort lite av den smäckra utformningen Airtagen faktisk har. När det kommer till läder som är skuren i annat än raka linjer är det oftast det ser bulkigt ut. Så är det även på många av de nyckelringarna till Airtags vi testat

Även om det är en billig läderhållare eller en orimligt prissatt Herméshållare försvinner Apples design av Airtagen och allt vi ser är en vit yta på ena sidan och ett silvrigt äpple på andra sidan av hållaren. Utformningen av olika märkens nyckelringshållare i läder skiljer sig i ärlighetens namn inte nämnvärt åt.

Nomad har två olika designer på nyckelringshållare som båda skiljer sig från detta, den ena mer än den andre.

Airtags Leather Loop

Airtags Leather Loop gör motsatsen till vad vi sett ovan beskriven design ha. Istället har vi här två läderflikar som fäster på ovan- och undersidan av AirTagen. Läderflikarna fäster med klister och låter sidorna vara exponerade. Det gör att nyckelringshållaren tar upp ytterst lite plats, samtidigt som vi fortfarande har en stilren läderdesign. Vi har testat den här under en längre tid och klistret varken släpper eller samlar smuts. Airtagen går fortsatt att öppna trots att lädret är fäst på AirTagens både sidor. Med många hållare för AirTags adderas en hel del vikt av storleken på hållaren. Den här är för alla oss som har en redan överfull nyckelknippa och vill hålla ner utrymmet.

Nomad Leather Keychain loop

Nomad Leather Keychain loop airtags Nomad Leather Keychain loop airtags Nomad Leather Keychain loop airtags Nomad Leather Keychain loop airtags Nomad Leather Keychain loop airtags Nomad Leather Keychain loop airtags Nomad Leather Keychain loop airtags

Airtags Leather Keychain

Leather Keychain Nomad

Här fortsätter Nomad att låta designen vara kantig. Istället för en nyckelring med öppen yta är det här en heltäckande läderbit som AirTagen placeras i. Istället för att designa runt om en AirTag har Nomad gjort en nyckelringshållare utifrån vad de finner snygg och visst lyckas Nomad. Oavsett om man finner designen tilltalande eller inte har vi här en nyckelringshållare som ger tyngd till en annars tråkig nyckelknippa. Den här är för alla som har en nätt nyckelknippa och vill få en lite bättre tyngd och samtidigt ha något snyggt på nyckelknippan. Då Airtagen inte syns kan du glömma frågor som “Är det en AirTag?”. Du kan inte heller räkna med att någon upptäcker att det är en AirTag och skannar den om du tappar bort nycklarna. Om någon däremot tjuvat nycklarna eller vad nu AirTagen är satt på kanske de inte heller tar av den och slänger iväg den i första taget.

Leather Keychain NomadLeather Keychain Nomad

Airtags Glasses Strap

nomad glas strap

Det här är min absoluta favorit, senilsnören och AirTag i ett! Jag är notorisk dålig på att hålla koll på mina glasögon och solglasögon. Senilsnören hjälper mig bara så långt. För förr eller senare så kommer vi att ta av oss solglasögonen och lägga dem någonstans. Med Glasses Strap är problemet ur världen. Snygga vävda snören med en gummihållare som går att dra upp och ner längs snörena för att reglera passformen och kanske spänna fast solglasögonen som en annan seglare. Innan jag testade Glasses Strap så hade jag testat att göra mina egna med AirTag men aldrig fått till balansen av vikten. Det här är viktigt för att det inte ska kännas otympligt med snörena och AirTagen. Nomad har lyckats väl på den här punkten. I boxen så får vi tre olika fästen som snörena går att klicka fast i. Ett par för de extra tjocka skalmarna, ett par för de smala och ett tredje par som är de traditionella öglorna. Med tre olika fästen går det enkelt att flytta AirTagen mellan ens favoritglasögon.

Airtags glasses strap

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!