Nyheter från 99mac

Visa alla nyheter
 1. RHA släpper hyllade lurar i klassisk färg

  RHA släpper hyllade lurar i klassisk färg

  RHA har klarat sig bra i den stenhårda konkurrensen bland trådlösa hörlurar tack vare god design och bra ljud. Nu kommer instegsmodellen MA650 Wireless i vitt.

 2. Com Hem TV Hub är för långsam

  Com Hem TV Hub är för långsam

  Com Hem skjuter skarpt i kampen om vardagsrummet, men upplevelsen av den vita lådan TV Hub dras ned av ett segt gränssnitt och opålitlig mjukvara.

 3. Mobilspel som skänker lugn och ro

  99 och syskonsajten FZ testar spel som får oss att varva ner och finna vårt inre lugn.

 4. Vi är bundis med Zuckerberg

  Vi är bundis med Zuckerberg

  Förra veckan ställde vi tio frågor om Mark Zuckerberg och trots att många här inte använder Facebook vet vi förvånansvärt mycket om honom!

 5. Spotify släpper ny app för gratisanvändare

  Spotify satsar på att göra gratisanvändandet till en roligare upplevelse, med hjälp av en ny app och automatiska spellistor.

 6. Så kan Samsung charma oss

  Klarar Samsung ännu en batteriskandal, vad gör de bra och vad krävs för att Amanda och Andreas ska byta till en Samsung-telefon?

 7. Snart kan du ringa med Apple Watch i Sverige

  Apple Watch med mobilanslutning börjar säljas i Sverige via operatören Tre, som gör det möjligt att ringa samtal direkt från klockan. Förhandsbokningar börjar 4 maj.

 8. Delade meningar om Android och innovationer

  Delade meningar om Android och innovationer

  Diskussionen har rasat den senaste veckan på 99 om huruvida Android-tillverkare har egna idéer, eller om de bara kopierar Apple. Vad tycker du?

 9. Så funkar Icloud

  Så funkar Icloud

  Vad är Icloud, och hur kan du använda det för att maxa användandet av din Iphone, Ipad eller Apple Watch? 99-akuten rycker ut och besvarar de vanligaste frågorna om Apples molntjänster.

 10. Spotifys hemliga vapen

  Spotifys hemliga vapen

  Ett hårt pressat Spotify måste erbjuda innovativa funktioner för att överleva i längden. De har ett hemligt vapen, men behöver fler.

 11. #227: Du är också en idiot på nätet

  #227: Du är också en idiot på nätet

  Den här veckan gästas vi av Jack Werner som är bokaktuell med boken "Ja skiter i att det är fejk det är förjävligt ändå" som är en samling av galna och bisarra saker som folk gör på internet. Vi går igenom allt!

 12. Hur paket magiskt når dig

  Det blir allt vanligare och vanligare att vi köper saker på nätet men varorna skickas inte av sig själva. Veckans fredagsvideo visar exakt hur avancerat detta maskineri är.

 13. Galaxy S9 – Snubblande nära succé

  Nu har vi kommit till sista delen i testsviten av Samsung Galaxy S9 där vi går igenom hur det är att leva i Samsungs ekosystem och vad mitt totala intryck av luren är.

 14. Google presenterar nya chattjänsten Chat

  Google presenterar nya chattjänsten Chat

  Hör och häpna – Google presenterar en ny lösning för hur folk ska kommunicera på Android. Det rör sig inte om någon Imessage-liknande lösning, men kanske är de äntligen på rätt väg.

 15. Snart har du SL-kortet i mobilen

  Snart har du SL-kortet i mobilen

  Allt fler plastkort har gjort sitt och byts ut mot digitala motsvarigheter i mobilen. Nu verkar det som att turen kommit till SL-kortet som gäller för resor med kollektivtrafiken i huvudstaden.

 16. 14 tips som gör dig till Spotify-proffs

  14 tips som gör dig till Spotify-proffs

  Kan du allt som är värt att veta om Spotify? Det finns alltid mer att lära, och här delar vi med oss av 14 smarta tips och inställningar som gör dig till ett Spotify-proffs.

 17. Vad kan du om Mark Zuckerberg?

  Vad kan du om Mark Zuckerberg?

  Facebook är minst sagt i hetluften nu så 99 letar i frågearkivet och ställer denna vecka 10 kluriga frågor om grundaren och vd:n Mark Zuckerberg. Hur många rätt får du?

 18. Amazon underlättar internationella köp

  Amazon underlättar internationella köp

  Amazon satsar på internationell handel och lanserar flera verktyg som gör handelsplatsens 45 miljoner varor i USA tillgängliga att beställa från utlandet.

 19. Avaktiverad Iphone? – Så här fixar du

  Avaktiverad Iphone? – Så här fixar du

  Om du slår in fel lösenkod till din IOS-enhet för många gånger blir den avaktiverad. Slår du fel kod sex gånger i rad blir den inaktiverad och det blir ganska jobbigt på alla sätt. Vi guidar dig genom proceduren.

 20. Iphone SE kan uppdateras redan i sommar

  Iphone SE kan uppdateras redan i sommar

  En uppföljare till Iphone X är knappast att vänta förrän i september, men redan i sommar kan Iphone SE ersättas av en ny Iphone-modell visar registreringsbeteckningar som Apple har gjort.

 21. Musik och teknik går hand i hand på 99

  Musik och teknik går hand i hand på 99

  Förra veckans quiz kombinerade musik och teknik, en blandning där många klarade sig bra men få lyckades pricka in alla rätt.

 22. Fler Facebook-appar samlar data

  Fler Facebook-appar samlar data

  Cambridge Analytica använde många flera appar för att skörda data från Facebook-användare, enligt vittnesmål från en tidigare anställd. Det kan handlar om långt fler än 87 miljoner användare som drabbats av datastöld.

 23. Ipad har aldrig varit så prisvärd

  Ipad har aldrig varit så prisvärd

  Den vanliga Ipad-modellen i 2018 års utförande bjuder precis på den prestanda, funktionalitet och design som inte alls får oss att ramla av stolen. Men stöd för Apple Pencil är faktiskt en magisk lösning för den som vågar prova.

 24. Galaxy S9 – Katastrofdålig batteritid

  Galaxy S9 – Katastrofdålig batteritid

  Nu har vi kommit till den tredje delen i testsviten av Samsung Galaxy S9 och turen har kommit till alla göttiga saker som batteri, prestanda och skärm.

 25. Google släpper byggsatser för smarta hemmet

  Google släpper byggsatser för smarta hemmet

  Google gillar kartong, och börjar sälja två byggsatser för det smarta hemmet. En högtalare och en kamera med en Raspberry Pi som hjärta och Googles mjukvara, kan det vara något?

 26. Sonos sätter färg på sina högtalare

  Sonos sätter färg på sina högtalare

  Sonos släpper sin populära högtalare Sonos One i en uppsättning nya färger, bland annat påskgult. Hittar du någon som matchar tapeterna hemma i köket?

 27. Appar för barn spårar användare

  Appar för barn spårar användare

  Forskare har konstaterat att flera Android-appar inte följer lagstiftning för hur data från minderåriga användare får sparas och användas.

 28. Nest intresserade av att köpa Nokias hälsoprodukter

  Nest intresserade av att köpa Nokias hälsoprodukter

  Nokia har flera intressenter om de vill sälja sin hälsodivision Nokia Health. Kanske blir produkterna än en gång franska, eller så kan de hamna hos amerikanska Nest.

 29. Kinesisk Ipod för audiofiler

  Kinesisk Ipod för audiofiler

  Kinesiska tillverkaren Hiby tar Kickstarter till hjälp för att lansera en dedikerad musikspelare för de som helst vill lyssna på högupplöst musik, men med stöd för moderna tekniska bekvämligheter.

 30. Vi köper helst mobilen på nätet

  Vi köper helst mobilen på nätet

  På 99 vill de flesta köpa sina mobiltelefoner på nätet, och gärna direkt från tillverkaren. Samtidigt understryker operatörerna att deras butiker är en plats där det finns tillfälle att få service och hjälp.